Bekijk onze developments

vandeVijver Makelaardij is gespecialiseerd in de verkoop van her-ontwikkelingsprojecten. Hierbij een greep uit ons portfolio om een impressie te krijgen van de door ons verkochte projecten. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Breitnerstraat

Wonen in de Breitnerstaete, pure klasse

Dit unieke appartement is ontworpen door het Rotterdamse architecten Bureau AAP. De woning is erg licht en op een slimme manier ingedeeld. Hoogwaardig afwerkingsniveau met neutrale kleurstellingen. Het appartement is voorzien van een prachtige visgraat parketvloer, dubbelglas, lichtplan met inbouwspots en wandverlichting. Het huis heeft meerdere terrassen van in totaal ca. 39 m2.

Type

Bovenwoning

Woonoppervlakte

124 m2

Prijsrange

€ 579.500,- k.k.

Aantal kamers

4

Spoorsingel

Fenomenaal mooi appartement! Zowel de locatie, op loopafstand (100m) van centraal station als het afwerkingsniveau wat van een bijzonder hoog niveau is, nodigen uit om het appartement te komen bekijken. Het ademt allure en sfeer uit maar is ook voorzien van modene snufjes zoals een Domotica & Sonos systeem. Het betreft een riant 3-kamerappartement (108m2) met o.a. een moderne woonkeuken, 2 badkamers en een dakterras van ca. 85m2 met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, diverse horecagelegenheden, het stadscentrum, uitvalswegen maar ook recreatiemogelijkheden zoals het Vroesenpark liggen in de directe nabijheid.

Type

Bovenwoning

Woonoppervlakte

108 m2

Prijsrange

€ 515.000,- k.k.

Aantal kamers

3

Burgemeester Meineszlaan

Het oude en voorheen vervallen pand op nummer 50, dat in het verleden dienst deed als opvanghuis, is getransformeerd naar twee schitterende eigentijdse stadsappartementen.

Voor wat betreft het casco zijn onder meer de dakbedekking en gevelkozijnen aan de voor- en achterzijde vervangen en zijn de voor en achtergevel gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Intern zijn beide woning opnieuw ingedeeld en geheel gerenoveerd.

De gehele woning is voorzien van een mooie en warme eiken parketvloer, de brickwall in de trapopgang en woonkamer en donkere kozijnen zorgen voor een stoere, wat industriële uitstraling. Ook is er een grote, moderne keuken met diverse inbouwapparatuur geplaatst, is er een ruime badkamer aanwezig, zijn de elektrische- en CV installatie vervangen, is de woning geheel gestukadoord, geschilderd en voorzien van dubbel glas.

Type

Bovenwoning

Woonoppervlakte

135 m2

Prijsrange

€ 545.000,- k.k.

Aantal kamers

4